Med 3 dagar kvar! |
karro

Annons

Med 3 dagar kvar!

Idag är det julafton vilket bara är massa massa mys. Men för mig innebär det även att det BARA är 3 dagar kvar till BF. Sen är det sak samma om jag går över några dagar eller en vecka, kanske två för det är ingenting jämnt emot vad hela graviditeten har varit. Att äntligen vara så nära något som kommer att förändra våra liv helt och hållet är en sån underbar känsla! Jag är jätte nyfiken på vem vår lilla prins är, men jag känner mig inte stressad för fem öre utan han tar den tid han behöver på sig innan han kommer ut. Just nu bara njuter jag av den sista tiden av att vara gravid trots allt illamående, nerdrogande tabletter osv för allt är så unikt egentligen. Jag har som högst 2,5 vecka kvar av denna graviditeten sen kommer han ut vare sig han själv valt det innan eller ej.
Jag är äntligen mig själv i kroppen snart igen och vi kommer äntligen att få träffa vårt underverk!
Jag hoppas dock på att han väljer att komma ut ganska snart så hans stora syster hinner träffa honom innan hon åker hem till sin mamma igen.
För hon väntar minst lika nyfiket på sin lillebror!!
Kram K

20121224-081744.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
karro

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats