En annorlunda jul! |
karro

Annons

En annorlunda jul!

Det är lite komiskt såhär i efterhand att jag den 24/12-12 vaknade upp halv sju och kunde inre somna om..lite som julafton när man var liten om ni minns men då var det ju för allt spännande som skulle hända under dagen. Denna morgonen förstod jag aldrig varför jag hade den känslan jag hade i kroppen och varför jag inte kunde sova.. Då började jag att göra tidsinställda inlägg för julafton och skrev där bland annat ett inlägg om att det då var tre dagar kvar till BF, vilken känsla det var och ställde in den på att visas under förmiddagen. Det jag inte visste då var att två timmar senare kommer mitt vatten att gå och innan det inlägget ens har börjat visats så har en del av en process ur förlossningen redan börjat.

I vilket fall så natten den 25/12 kom våran son Noah till världen och vi är så stolta som ett par föräldrar bara kan vara!

En ny start på en oändlig kärlek<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
karro

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats